31/5 - 10

Dagen idag har varit piss. Är helt slut, vill bara lägga mig ner och dö. Pallar verkligen inte skolan! Tur att det är lov snart.. Då kommer min älskade kusin och hälsar på nån vecka också! Längtar (Y) Idag har jag i alla fall varit o kollat lite i stan efter skolavslutnings kläder under håltimmen. Hittade faktiskt 2 stycken riktigt söta sommarklänningar, dock lär jag få jag sy upp dom eftersom de var väldigt långa (vill att den slutar lite ovanfrör knäna). Hittade även en jätte söt lilablommig klänning inne på Vila som oturligt nog bara fanns i M och L.. Men någon av de andra två lär det nog bli! De var inte så dyra heller som min förra klänning var, så det ska nog bli bra! Hade önskat att vi hade en symaskin hemma. Hade blivit betydligt lättare då! Nu får jag sy upp den på slöjden så hoppas att jag hinner. Tror bara vi har slöjd denna veckan också.. eller? Hade behövt två stycken pass om jag både ska hinna med att sy upp klänningen och bli färdig med broderiet. Men hon märker inte om man inte blir färdig ändå, är bara att ta kort från rätt vinkel ;) Nu ska jag gå och ta på mig mina mjukisar, bloggar mer imorron, pussar!

Ullared

Idag har man varit i Ullared o shoppat! Blev väldigt nöjd förutom att jag inte fick fitness-bollen, höhö.. Och sen läste jag på min kompis blogg att hon hade köpt ett par rosa hörlurar på Gekås, som jag velat ha länge! Trodde bara de fanns blå så jag struntade i att kolla efter! Är djupt besviken på det måste jag säga (hah?)... Men fick faktiskt med mig en hel del fina saker ändå, hihi! Kommer bilder här!


Liten crossover :) finare i verkligheten... (som typ allt de andra andra?)


Grå munktröja(?), mysig!


Fanns inte så många fina.. Ville ha spets, men fanns oturligt nog inte
(like always?) så det fick bli dessa 3!



Skinnjacka (imitation), fick ingen bättre bild.. <3


Kortare modell, I Like ;)


Lite krimskrams! Öronhängen, kajalpenna, rouge, spännen...

And that's all I think! Plus en påse Maltesers.. Älskar dom, hihi! Har bestämt mig, precis som min söta kusin, att inte äta godis på hela juni månad, så man får väl passa på nu innan tisdag... Tyckte det var en bra idé faktiskt, man slipper bli rundare och vi kan kämpa tillsammans, haha! Men a, pallar inte blogga mer nu. Ska gå och titta på någon film som går på TV4 Film, höhö.. Ciao!

Friday

F*n vad gött med fredagar asså! Älskar dom! Och vad är pricken över i:et? Lövbiff till kvällsmat!! Haha, nej men det e så j*vla gott! Lövbiff, sötpotatis, sallad, vitlökssmör som smälter i munnen.. mm... Finns det något bättre? Hihi, jo, shopping! Vilket det blir en hel del av på söndag! Behöver kläder, typ jeans/tights, linnen, toppar... Och perfym o smink! Ska se om jag kan hitta en ny kajal penna, den gamla e ju typ 3 cm lång eller nått(?) Hehe. Kan man hitta en fin skolavslutnings klänning på Ullared tror ni..? Tvivlar, men hittar jag en skulle det ju vara hemskt bra. Annars får det bli nästa helg i Halmstad. Jaja, nu e maten klar i alla fall och Talang börjar sart så ska väl avsluta inlägget där ;) Kramar!

G2G

Sticker till mamma nu, bloggar mer senare. Pussar!

Sweet tishas



Riktigt sött och somrigt! Blev lite sugen på banan tröjan, haha! Men ja, de andra var också väldigt söta så vet inte riktigt än. Men någon av dom bara måste ja ha! Hittade en blå med rullskridskor också. SÅ SÖT! Så den ligger nog också lite på den sidan (måste ha - sidan.. höhö)... Får se vad det blir! Ska ju kolla klänning snart, blir nog nästa helg det för ska till Ullared på söndag. Då MÅSTE jag hitta något...

En aning lika?



Don't you think?
;)

In a bad mood

Usch vad jag är trött nu asså! Skolan har varit riktigt seg idag. Kan det inte bara vara fredag idag istället..(?) Hade Kemi prov på morronen, vilket inte gick såå bra, hehe... Men ett G ska jag väl ändå kunnat skrapa ihop tycker man ;) Och på tal om ingenting så har jag gått och blivit förkyld igen också. Är helt röd om nosen... Jag som trodde den var sommar nu!! Och sen har ju min favorit tröja blivit helt j*vla cp och håller på att töja ut sig hela tiden, känns som att ha på sig ett lakan! Kanske om jag blir lite tjockare att jag kan börja använda den igen, men tills dess lär jag nog aldrig kunna ha den igen..!! Hatar Lindex tröjor! Både denna och linnet jag köpte därifrån håller på så och töjer ut sig längst ner! Så störigt så det finns inte.. Och åh, min bikini o mina linnen har inte kommit än! Beställde de från H&M för skit länge sen nu! Visst, det stod ju i o för sig att de skulle komma någon gång i början av juni, men vadå, är dom helt dumma i huvet eller? Ja orkar väl f*n inte vänta så länge! Det är väl bara att ha det folk vill ha när man vill beställa det!? Blir arg bara av att tänka på det! Och så får det gärna bli lite varmare nu, innan jag DÖR! Vill kunna bada i sjön nu, utan att förfrysa! DET ÄR SNART JUNI FÖRF*N! SOMMARLOV! SKA MAN INTE KUNNA BADA DÅ ELLER? Och jag kan ju ändå inte bada, för jag HAR JU INGEN BIKINI!

Okej... Nu ska jag gå och lugna ner mig lite.. Blir nog bäst så.. Kramar...

Forgot to tell

Haha, har börjat rida igen ju(?) Första gången idag på j*vligt länge blir det :)) Ska bli kul faktiskt! Och sen går mina gamla barndomsvänner i samma grupp också, de som jag gick med i 5 års gruppen på Bolmsös dagis innan jag flyttade till Ljungby! Ja, det var ju inte precis igår det... Förändrats hade dom då i alla fall gjort, haha! Men ajja, nu har jag i alla fall precis ätit och fixat håret, det måste ju passa under hjälmen, haha (blev sidofläta för en gång skull). Har bytt om till ridbyxor och en annan tröja nu också så får hoppas på sol utan regn, inga täta kläder direkt, höhö. Det jag oroar mig mest för är om hjälmen och västen kommer sitta fint/bra..? Haha, och om jag kommer ihåg hur man sätter på sadel och träns korekt... Hade ju blivit lite pisamt annars ;) Och ja, nu hade jag bara tänkt kolla lite bloggar sen så är det väl nästan tid att bege sig tror jag. Oh juste! Har fått en nödmobil nu. Använder pappas gamla fula som han tappat i kylarvätskan på jobbet en gång i tiden.. Så den fungerar inte riktigt som det ska. Men det blir väl en bra nödmobil antar jag! 


this one... Och nej,
den är inte lika glansig
och fin som denna.
Tvärt om..

 

Kisungar

Kom på att jag inte visat några bilder på kattungarna här i bloggen(?) Haha, hade jag helt glömt bort! Dom är väl fem veckor nu skulle ja tro.. Och otroligt söta och busiga! Kanske ska behålla en av dom som vi ska ha hos pappa, kanske..! Det är inte helt säkert än. Så man får väl fråga lite snällt när han e på sitt bästa humör om det blir något med katten, haha! Men ao, här kommer i alla fall lite bilder! Watch and enjoy...










Jobbigt

Okej, jag vet f*n inte alls vad jag ska ha på skolavslutningen.. Man kan inte tro att det är så kort tid kvar innan sommarlovet börjar! O jag har inte hunnit med att tänka på skolavslutningskläder! Har kollat runt lite och har hittat några söta klänningar från BikBok, men har ju inte det här så måste åka till typ Halmstad eller något i så fall.. Och ja, det kommer jag att få göra ändå, men kan ju inte låta bli att klaga... Annars har jag inte hittat några andra klänningar. På Vila fanns en här i stan, men den fanns ju givetvis bara i L och XL. Någon som vet någon butik/hemsida med söta klänningar? Får gärna slänga in en liten kommentar här nedanför i så fall ;) Nu är maten snart färdig och jag ska tydligen göra sallad, så hinner inte blogga mer. Kramar!

Some (c)old pics










Tog dessa i vintras. Brrr!! Vill inte ens tänka på de tiderna, haha!

fem små gosingar

Aww, min älskade Tindra födde igårkväll! Och ja, det blev 5  små sockertoppar! Från början var det 6, men en dog... Men olyckor händer, finns inget vi kan göra något åt.. Har inte fått se dom än, är ju hos pappa denna veckan, men ska "springa över" till mamma sen imorron när hon kommit hem från Halmstad! Har tyvärr inga bilder, men det kommer! Förmodligen nästa vecka i sånna fall. Nu ska vi i alla fall ut och grilla i detta fina väder! Strålande sol och 30 grader varmt! Vem kan sitta inne då, haha! Ciao!

Movie time

Japp! Nu hade jag tänkt fixa mig lite inför kvällen och sen blir det film. Tror jag ska ta o kolla på "Taken". Love that movie! För dom som inte har sätt den, är det verkligen en film jag rekomenderar! Haha, annars blir det väl den hära "The informant". Har aldirg sätt den vet inte om den skulle vara ny eller(?) Jag kanske är helt ute och cyklar här nu, haha, men har i alla fall aldrig hört talas om den tror jag inte.. Men om jag får bestämma blir det nog "Taken"! Tja, menade om Ellen skulle titta också.. Annars blir det väl ett j*vla liv... Men det var j*vligt längesen jag såg den i alla fall! Så ska väl springa upp o fixa mig nu då! Bloggar mer imorron (förhoppningsvis), ciao!



My big girl



Tindra ligger i solen och jobbar på brännan hon också! Nu är det inte långt kvar...

Flowers






SOL SOL SOL



Gud vilket skönt väder det har varit idag! Sol o varmt hela dagen! Hörde lite muller framåt eftermiddan, men något regn kom det aldrig som tur va! Har legat i solen o jobbat på solbrännan mesta dels av dagen, haha ;) (väldigt bra bild måste jag säga..) Annars har jag väl bara "tagit det lugnt", som jag kallar det.. Andra människor skulle väl mer utrycka det med ordet "lat" men jag tycker "ta det lugnt" passar mig alldeles utmärkt faktiskt! Nu ska jag snart hoppa in i duschen, efter att jag laddat upp lite bilder förstås!

New foundation


Finally! Hoppas den är lika bra som min förra. (den var slut..)

Klassresan 2009









Har tagit alla bilder utom de tre första. Bilderna är tagna med min kompis systemkamera ♥


Sjuk idag igen...

Ja, rubriken talar.. Har haft ont i huvudet hela veckan men idag var jag helt j*vla snurrig i skallen! Men tja, det har gått över lite nu, så tänker inte så mycket på det. Det måste va någonting som går nu, för jag har varit sjuk ovanligt mycket de senaste veckorna! Hoppas att jag kan gå imorron, pallar inte stanna hemma själv mer.
Och ja, sen är det ju en annan sak jag måste säga.. Min mobil har blivit stulen... Och det är bara mitt eget fel! För jag hade lagt den någonstans när jag var med kompisarna på stan i måndags och sen när jag upptäckte att den var borta så hade någon tagit den. Vi sprang runt och letade i flera, flera omgångar i dom butikerna vi varit inne i, frågade i kassorna o ja gjorde verkligen precis allt jag kunde för att hitta den. Har otroligt dåligt samvete nu. Det var ju ingen billig mobil heller.. Har bara berättat det för mamma än så länge, har inte vågat säga något till pappa än. Han kommer bli vansinnig! Fick den i julklapp så den e ju inte gammal. Men när jag berättat det är det väl bara att säga goodbye till systemkameran!


Fixat naglarna

Har precis fixat mina naglar lite! Tänkte piffa till dom med lite nagellack sen om jag orkar också. Blir väl antagligen lite vit manikyr om jag hittar det, annars blir det väl rött! Hade behövt lite fler nagellack. Rosa, blå, aprikos.. Och lite nagelsmycken hade väl inte varit helt fel? Har aldrig haft det faktiskt. Skulle vara kul att testa någon gång! Små stenar, leopard mönstrade eller små söta blommor kanske? Måste se om det finns inne på Parelle imorron! Eller "Perfymeri 1" som det heter nu mera (euw?)... Kanske finns inne på Mix annars. På tal om det! Behöver ny foundation NU! Min e helt j*vla slut! Skrapade ut "flaskan" med baksidan av en sked i morse (vilket inte gick så bra..)! Jag kallar det ett tecken på att jag behöver en ny!

Nu orkar jag inte blogga mer för idag! Ska gå och fixa mina naglar färdigt och sen ska jag väl göra min engelska läxa. Pussar!


Dagens inköp


Köpte mitt linne från Lindex idag (149;-)! Ville ju först ha det i vitt men upptäckte att det var lite sötare att ha det i en lite mer färgglad färg, haha.. Usch, det ser verkligen hemskt ut på bild... Som ett ihop rullat lakan! Men som jag sa, det är betydligt sötare i verkligheten, haha! Tunt o fint ;)

Kvar på listan



Behöver (L)

-




09.15

Sitter nu och tvingas blogga från mobilen p.g.a min cp dator! Jag vet inte vad som är felet men skärmen blir helt brun när man sätter på den och när man sitter vid den så händer det att den craschar efter ett tag. Den har alltid funkat perfekt förut? Får hoppas på att pappas kompis (som behöll den flera flera veckor förra gången...) kan fixa den.. Ingenting ska få skilja oss åt! Annars så har jag precis klätt på mig o fräshat upp mig lite, haha. Funderar på om jag ska orka sminka mig, min fondation är snart slut så vill ju gärna inte slösa. . Ska köpa ny på måndag så den måste räcka tills dess! Sen ska ja väl bara ner o äta frukost o sen bär det väl av hemmåt då :) Ska fråga mami om vi kan klicka hem min bikini sen också. Men nu pallar jag inte blogga mer, får se om det kommer något litet inlägg sen i bilen också, pussar!

Uppsala nästa

Nu ska vi snart åka! Förstår inte hur jag hunnit med allt på bara drygt 3 timmar(?) Super girl or what ;) Nej men nu är jag i alla fall färdig fixad och ny duschad och har packat ner nästan allt. Ska försöka hinna fixa lite ny musik till mobilen också. Skulle gjort det för länge sen egentligen, men det har ju givetvis inte blivit av. Kanske hinner ändå, vi sticker vid två så lite tid har jag ju. A nu hinner jag i alla fall inte blogga mer, bloggar mer senare/imon om jag hinner, pussar

No headline

Kom precis hem till pappa för typ 30 minter sen. Glömde trycka på stopp-knappen i bussen där jag skulle av så fick hoppa av vid mamma istället, höhö.. Men hon skjutsade mig i alla fall i detta hemska väder, so here I am! Inlindad i mitt varma täcke sittandes i min varma säng, olyckligt vis med en liten chips skål brevid.. Jag som skulle hålla min diet nu att inte äta skit på vardagar! Men tja, på något sätt måste man väl få fira att det e "helg" nu, haha? Btw, jag vet vad jag kommer sakna idag, och som jag redan gör... ANDRA AVENYN! F*n, det får inte varit sista avsnittet för alltid! De kommer gå med förlust för SVT1 med tanke på hur många som tittade på det.. Det är ju f*n höjdpunkten på onsdag kvällen! Får bara hoppas att de inte lägger ner den. De FÅR inte.. Men nu ska jag i alla fall ta o kolla på Ghost Wisperer på TV4 play, missade det idag igen. Ciao!

Sista dagen

Yeey! Sista dagen på veckan sen är man ledig! Vet egentligen inte riktigt vad Kristi himmelsfärd dagen är förnågot..(?) Men att vara ledig är ju alltid skönt :) Åker till Uppsala på torsdag sen också! O jag har inga pengar!! Så j*vla typiskt! När man väl ska någonstans såhär så har jag aldrig pengar... Klart, ja ska ju få något av pappa men lixom, kanske 2 plagg? Det är ju inte precis varje dag man åker till uppsala och besöker sveriges största köpcenter? Hihi, nej nu måste jag gå, får inte missa bussen!


Today

Tog sena bussen hem idag, stannade över lite med kompisarna i stan. Provade massa kläder på Lindex, haha, hittade faktiskt 2 fina! En randig t-shirt och ett linne med kedjor. La undan det, ska fråga mami om hon inte skulle kunna unna mig dom.. (A) Hittade en massa söta rosetter med nitar också! Har en i svart sen tidigare, men det har tydligen kommit in fler färger. Jaja, nog om det! Sen gick vi i alla fall till maxi och köpte något att dricka. Eller ja, de andra köpte choklad också... Men har lovat mig själv att inte äta godis på vardagar nu! Och jag ska hålla fast vid den dieten ett bra tag! För alltid om det är möjligt (knappast). Måste ju hålla formen nu till sommaren. Men popcorn är väl rätt kallorifritt..? Det är bara majs, va...? Ska nog ta det nu tror jag! Ett bra sätt att hålla borta chips och godis. Sen måste jag göra läxan också och sen blire väl hopp in i duschen då :) Pusshej!


                        Linnet är betydligt finare i verkligheten..


HAHAHAHAHA


bikini



Hittade en otroligt söt bikini från H&M! Tror faktiskt det blir en sån i sommar, men vill nog ha den i svart faktiskt. Sen hade jag gärna velat ha en vit bikini också, så får väl kolla vidare senare. Nu ska jag inte ödsla mer tid framför datorn, måste hinna med bussen också, haha. Pussar!

Gomorron

God morgon kära bloggläsare!
Gick upp vid typ 05.30 som vanligt idag, har fixat mig, borstat tänderna, ätit lite och ao, bussen kommer ju inte förrän tjugo över sju så har lite tid över till bloggen. Är skit trött, pallade inte fixa håret så det får vara som det är.. Funderade på om jag skulle ta jeans jackan eller vinter jackan idag. Vändret ser ju inte så inbjudande ut direkt. Jag fryser bara av att sitta här inne! BRRRR! Får väl bli den fula dunjackan då... Är väl bättre det än att frysa antar jag, och vi har ju håltimma idag så vill ju inte gå runt och frysa på stan då.. Men nu ska jag fortsätta kolla runt på bloggar och så! Ska kolla efter en bikini också, behöver verkligen en ny!

Marabou kokos

Var bara tvungen att testa denna! Och precis som jag trodde var den helt OK. Köpte en till med typ smak av passions frukt eller mnågot konsitgt. Hoppas den e lika god! Nu ska jag titta på film och den här godbiten ska få joina mina smaklökar! Eller ja, det som är kvar av den.. Ciao!


music


Beyonce - Sweet Dreams




Fat Joe ft. Nelly - Get it poppin'




Neverstore - Hold on




Rihanna - Rude boy





Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone




Justin Bieber ft. Sean Kingston - Eenie meenie


f*ck

Gjorde ett inlägg i morse och märkte nyss att jag antagligen bara förhandsgranskat det, glömt att publicera... Men aja, shit happends.. Har i alla fall precis bakat muffins! Tänkte först göra cup cakes men det blev helt fucked up så det fick bli vanliga citron muffins. Men det var också gott! Mindre fint kanske, men gott, haha! Tänkte passa på att gratta lilla Martina som fyller 14 idag också! Hoppas du får en underbar dag och en massa fina presenter!


Grattis gmn, älskar dej!

Miley cyrus - I can't be tamed



Hannah Montana tramset är över! Nu är det en het, okänd Miley som kliver in i rampljuset, av att döma från hennes nya musikvideo ;)

New eclipse trailer



Längtar något enormt! (L)

old days

Haha, hittade lite bilder från gamla dar på min dator! Dock laddar jag bara upp ett par tre stycken, så vacker var jag inte.. Det är faktiskt inte alls så länge sen som jag skulle tro när jag tittar på bilderna. Men förändrats lite har man ju. Hade ju väldigt fin hy i alla fall måste jag ju ändå få påpeka med tanke på att jag inte använde foundation då!




snygga vantar föresten, höhö


sjunde maj tvåtusentio

Sitter just nu här och kollar bland mina gamla teckningar och skolgrejor från 2006-2007. Hittade faktiskt en hel del där! Kommer till exempel ihåg när vi gjorde Gustav Vasa boken i femman. Den blev fin faktiskt, även om jag inte hann göra klart den helt. Och Blomm-boken kommer jag också ihåg. Vi ritade blommor i en lite bok och sen skrev vi färdiga dikter som skulle vara till. Haha, ja, goda tider dedär...





Evelin svarar

Fina bilder! Vad har du fotat med för kamera?

Tack så mycket! Använder just nu en Samsung S760, en vanlig digitalkamera helt enkelt. Men jag sparar till en systemkamera. Man behöver inte en så värst bra kamera för att ta fina bilder faktiskt. Det man bör tänka på, eller som jag brukar göra, är att skippa blixten så ofta det går och använda makrofunktionen
(den lilla blomman)
. Då brukar de flesta bilderna bli bra! Om man tar stillbilder, de vill säga.

Old autumn pictures
























12.13

Stannade hemma idag i alla fall. Mår fortfarande skit, har precis tittat färdigt på "Me, Myself and Irene", haha. Den e rätt kul faktiskt ;) Kanske sätter på en film till sen, finns ju inte mycket annat att göra(?) Nu tänkte jag i alla fall ladda upp lite gamla bilder som min gamla läsare från min förra blogg säkert känner igen. Inget märkvärdigt med dom direkt men lite bilder är väl alltid kul? :)

5 may

Känner mig riktigt slö idag! Fryser, ont i huvet, a ni fattar.. Sitter just nu inpackad i en mysig fleecepläd och funderar på om jag ska skippa skolan imon. Någonting säger emot konstigt nog. Eller ja, konstigt och konstigt... Jag vet ju vad det är, haha. men tycker vi släpper det ämnet faktiskt..!
Kommer verkligen inte på någonting att blogga om just nu, vill bara lägga mig ner och sova. Tror nästan jag ska göra det faktiskt. Riktigt tråkigt inlägg, men jag bjuder i alla fall på en låt innan jag överger er för dagen(?) Pussar!



Skinnjackor


Snart ska en ny, fin skinnjacka bli min efter lång tids väntan och jag skulle behöva lite hjälp. Har hittat 3 stycken snygga skinnjackor, samtliga från modegallerian.se men vet inte riktigt vilken jag vill ha. Den första kostar 995 kr, den andra 799 kr, och den tredje 2499 kr, vilket säkert är alldeles för dyrt... Får säkert inget över 2000... Max 1500 eller något skulle jag gissa på. Men man kan ju alltid kolla efter? Så vilken var finast tycker ni (eller mest prisvärd..)? Kommentera gärna, haha. Eller om ni har några tips skulle ni också gärna få komma med lite förslag på någon snygg skinnjacka eller butik/hemsida som har snygga skinnjackor!
Nu ska jag ut och cykla en runda med hunden, haha, pussar!

Tråkigt

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? naa...
Hur många har du varit kär i? venne, in real.. typ 2, haha
Är du kär just nu? ja du, det kan man fråga sig..

- Tio frågor om dig själv

Namn? evelin
När fyller du år? 10 september
Några piercingar? vill ha i naveln
Vad har du på dig just nu? jeanstights, svart långärmad, strumpor, underkläder (?) haha
Vilken årstid är bäst? Sommar!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? ja sover :)
Vad tycker du mest om hos dig själv? typ.. venne
Vad är du bra på? haha, en hel del faktiskt ;)
Vem älskar du mest på denna jorden? familj o vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? haha, beror väl på humöret

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? ingen, men min fjomp-kusin vet nog mest, hehh
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla e väl roliga, höh
Vem är snyggast av dina vänner? everyone
Vem är mest partyprisse? vet inte
Vem är den du helst har filmkväll med? typ.. ja vet inte, alla duger väl til det? hhaha
Vem av dina vänner är mest "evil"? Uuh.. linnea bern, hohoho

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? mami
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? ja tycker ja väl
Vem är farligast i din familj? pappa när han får raseri utbrott, be careful ;)
Vem ser roligast ut i din familj? haha, vilken fråga
Vem är coolast? jag såklart? haha,
Har ni något husdjur? ao
Mest gemensamt med? louise malmgren (L)
Underhållningen? ?
Sover du oftast med? mig själv, hah?
Roligaste kvällen med familjen? vet ja nt

10 frågor om idag
Vad har du gjort? skolan, tvn, datan, haha, what a day
Vad ska du göra nu? vet inte, haha
Har du gjort något dåligt idag? nedå
Vad har du ätit idag? skolmat, äpple, något annat
Har du duschat idag? not yet
Är du trött nu? lite
Vad händer i morgon? skola
Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag? ja

- ANNAT
Hur mår du just nu? bra tycker ja väl
Har du piercat dig? sorgset nog, nej
Är du hungrig nu? nope
Vad är klockan nu just nu? 20.02
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se, facebook

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? louise
Vem ringde du senast? martina
Vem sms:a till dig senast? louise
Vem  sms:a du till senast? louise

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? har väl, men använder bara 2, gillar tights bättre ;)
Har du fler än 5 tröjor? klart


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? haha, ne
Använder du kajal? ao
Använder du hårspray? sometimes
Använder du volymspray? nix
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? aa
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? yes
Använder du läppglans/läppstift? ne
Använder du brunkräm? ao
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? olika
Plattar/lockar du håret varje dag? olika, men plattar ju inte
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nesh, hhah

02-05-2010

Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, Rihanna - Rude boy. Ska snart åka in till Grand, har ju dansupvining där idag. Höjdpunkten av allt dansande, haha! Fick förrästen min vågtång igår! Love it! Oj, vad tiden går fort! Måste gå nu.. Tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg innan jag sticker, så det fick bli detta lilla, hehe. Kramar!

Man kan väl kalla det otur

Nej, det blev ingen Halmstad-shopping idag p.g.a 1 Maj. Hade totalt glömt bort att man inte jobbar den dagen, allt är stängt. Men som tröst nu då så skulle jag i alla fall få en vågtång som jag så länge velat ha, men nej, självklart finns den inte heller någonstans. Fast jag sätt den på Maxi a 1000 times så finns den ju såklart inte när JAG ska köpa en. Och inte nog med det, jag tappade bort min mobil också! Hittade den i för sig på Ö&B sen, men ändå! Jag ska f*n komma ihåg detta! 1 Maj är min otursdag! Men sen kommer Roger också, skulle egentligen åkt till honom idag, men han kommer till oss istället. Så han kanske kan köpa en på vägen. Hoppas han har mer tur än jag, höhö.. Och sen så är det ju så att vi ska äta något jag tycker minde om till middag idag. Oturen är inte slut än, tro mig! Det kommer helt säkert mer frammåt kvällen, typ strömavbrott eller något(?) Skulle då inte förvåna mig. Och nu ska jag dammsuga, så får väl stoppa skrivandet där. Kramar!

RSS 2.0