Sötaste eric saade














Är, och kommer alltid att förbli sötast ♥

till halsbandet



Hade det inte varit rätt snyggt till halsbandet jag fick? Tror jag ska köpa det imorron, om vi skulle till Rix FM festivalen i Halmstad. Eller är det verkligen öppet på H&M då? Haha, aja det märker jag väl ;)

Visst längtar man ändå lite..?



Lite längtar man väl ändå till hösten, konstigt nog...? ♥

Evelin svarar

Tycker du om de nya mysdressarna, OnePiece?

Ja, det gör jag faktiskt! Förut tyckte jag att de såg lite mysko ut, men jag måste nog säga att jag har ändrat min åsikt. Jag skulle till och med kunna tänka mig en själv? Däremot skulle jag aldrig kunna se en kille i en sån, utan att börja skratta, haha!




En söta rosa variant ♥

en aning komiskt

Haha, märkte för några dagar sen att Kissie hade gjort ett "svar på tal" inlägg med frågan "använder du färglinser?" eller något sånt, och svarat "Nej, men jag tar det som en kompimang!", sedan laddat upp en bild på sina ögon. 2 dagar senare hade Dessie gjort exakt likadant, haft det som en fråga, svarat "Jag tar det som en komplimang" och laddat upp en bild på sina ögon. Tagen på bar gärning? Men hon ville väl bara jävlas med Kissie.. Om jag får säga min mening så är det faktiskt bara riktigt töntigt, haha!

Kissie


Dessie

Äntligen hemma!

Ja, nu är jag äntligen hemma i Småland! Kom hem vid ungefär 08.00 sen åt jag frukost och tittade på 2 avsitt av Desperat Housewifes. Och nu sitter jag o lyssnar på musik och kollar lite inne på olika hemsidor! Måste få tillfälle shoppa snart igen, innan jag får depressionsångest... Haha, nej men jag behöver verkligen en ny väska! Och en sån där munktröja.. Och ett sånt gulligt linne... Och.. Nej! Ta dig samman kvinna! Du behöver inte de där? (Jo det behöver jag^^) Det viktigaste här i livet är väl ändå kärlek och vänskap? (Och shopping...) Du klarar dig lätt utan de där onödiga sakerna? (Va f*n sitter jag och säger!? Klart jag inte gör!!? GE MIG!!) Jag känner mig redan bättre! Nu struntar vi i allt som jag vill ha och fokuserar på vad jag verkligen behöver! Som, träning på spanskan? (Oh, NO WAY! Aldrig, aldrig aldrig!! Mitt sunda förnuft tar över min kropp!! STOP IT!) Hm... Kanske skulle ta o träna lite spanska nu när jag ändå är i farten? (ÅH DU SKULLE BARA VÅGA!) Eller nej juste, alla böcker e ju kvar i skolan... (HA!)

Nej, nej, nej. Skulle inte tro det. Nu ska jag fortsätta och lyssna på musik och kolla på kläädeer, och inget kan stoppa mig, hehehe... ♥


mobilblogg - på väg hem

Nu sitter jag i bilen på väg hem till lilla Småland! Ska bli skönt att få komma hem efter en rastlös vecka uppe i Ångermanland. Så praktiskt egentligen? Vi bara ligger o sover i bilen och sen när vi vaknar så e vi i princip framme? Haha, eller ja, pappa får ju sitta vaken och köra hela vägen hem, 90 mil! Inte lika kul, hehe.. Men ja, alla kan ju inte alltid få som dom vill ? ;) Men hur som helst så har jag i alla fall köpt lite godis nu och förberett mig på en lång resa! Lär väl inte kunna somna sådär direkt så^^ Och ha en mysig kväll allihopa, allt annat än vad ja kommer ha...

slicka på ett nytvättat lakan?

igår när vi satt ute och grillade kom vi helt plötsligt in på ett lustigt samtals ämne. Vi började prata om sånna saker som får en att rysa! Ni vet, typ som att dra naglarna på svarta tavlan eller repa gaffeln i tallriken, sånna saker. Och så helt plötsligt sa pappa "slicka på ett nytvättat lakan"? Asså, e det bara ja som inte fattar..? Det e väl inget obehagligt med det? Haha, men lixom, hur låter inte det? Ja tycker inte om när man skriver med krita på svarta tavlan o pappa tycker inte om när man slickar på nytvättade lakan? Eller ATT slicka på nytvättade lakan kanske? Nej asså ja kanske bara e en aning pantad, men det låter ju lite... Konstigt, haha? Men alla har vi väl något som vi ogillar, antar jag? :)

mobilblogg - norrland

Hej allihopa! Nu e jag i norrland hos min farmor och farfar o hälsar på. Åkte hela torsdag natt och kom fram tidigt på fredag morgon (igår alltså). Men här är i alla fall rätt så mysigt faktiskt, även om det finns vissa "nackdelar" så att säga.. haha. Här finns ju inte direkt någon underhållning, katten e rädd för barn o e helt sinnessjuk, pappa har blivit sjuk så vi kan inte köra fyrhjulingen, här blåser rätt mycket så det e ingen mysig sommar värme precis, haha o sen e det ju för kallt i havet för att bada.. O kvällarna! Det går inte o sova om nätterna för det e så ljust ute! Hoppar över frukosten också. E inte så hemskt förtjust i mackor med skalk-ost o A fil... Men nu ska ja i alla fall ut o fota lite! Hittade mammas gamla systemkamera, sån med bildrulle. Och fin natur e här ju i alla fall gott om! Hej sålänge!

Tävling

Är med i en tävling på Fokis blogg där man kan vinna presentkort på Saray.se!
Vill du också vara med? Klicka här!


Shopping i jönköping

Eller shopping o shopping, vet inte riktigt om man kan kalla det så, haha. Skulle egentligen köpt mer än detta, men tyvärr stängde dom då.. Hehe, a vi skulle lämna valpen klockan 6 så vi fick bara 2 timmar över eftersom de stängde 8. Men ja, detta var i alla fall vad ja köpte :) + ett par rosa spetstrosor, om någon ville veta(?) Haha!


Ego-dag

Japp! Idag har jag min ego-dag! Vilket betyder att jag bara ska "ta hand om mig själv" idag! Eller, bara o bara, men pyssla om mig själv typ! Så hit tills har jag badat med badkulor och en ofungerande badbomb, lagt en ansiktsmask med doft av äpple och gurka (luktar ens gurka nånting?), Plockat ögonbrynen (vilket gick sådär. men ingen har sagt något än så det är väl positivt...) och sen så ska jag fixa mina naglar efter jag har ätit, som jag ska göra nu! Får se om jag kommer på något annat. Tittar kanske på yttligare ett avsnitt av "Desperet Housewifes"! Har hela andra sesången, älskar den!
Haha, vackra bilder, ja vet ;)



minst sagt överaskad

Haha okej, det kan man kalla överaskad! Var i Jönköping igår och lämnade den sista valpen (kom hem rätt sent så orkade inte blogga), och passade då på att kolla lite inne på A6 (ett "shopping center"). Hittade faktiskt lite saker, kan visa det senare. Men i alla fall så visade jag mamma ett par öronhängen som jag tänkte köpa, så sa hon "Åh, just det! De påminde mig om en sak! Jag hittade ett halsband till dig när jag var i Halmstad med Roger (blablabla)" och så hade hon inte det med sig, men jag skulle få det när vi kom hem. Så visade hon mig detta (bilden)! Haha, snacka om att bli överaskad(?) Hade bara visat henne det en gång på någons blogg och sa att jag tyckte det ar jätte fint och att Louise hade ett. Men visst e det fint? ♥



Ska skaffa header!

Jag blir så less på mig själv att jag inte fixat en header! Först var min tanke "Nej men det blir väl fint utan header? Skönt, då slipper jag krabba med det!", men nu vill ja ha en, men vet inte vad jag ska ha för bild/bilder? Om jag ens ska ha någon/några? Och jag har förstökt på in en förut, men det blev bara pannkaka av alltihop, för jag minns inte alls hur man gjorde... Och hur många gånger har inte min fuling till kusin sagt att hon ska hjälpa mig med den biten? Hmm... haha! Men det jag menar är att det kommer nog inte bli av på en lång, lång tid.. Så förvänta er inget, haha! Om ni inte möjligtvis vet någon man kan sno gratis designer av..? Skulle vara till stor hjälp!
Puss o hej, nu har jag andra saker för mig! Like always? ♥

Måste ha



Oh, behöver verkligen en ny väska och denna är prefekt! Rymlig och snygg! Är lite sugen på den bruna just nu, men ni vet, svart passar till allt? Fast jag tror nog att brun passar till det mesta också i o för sig... haha! ♥

Från Malmö



Söt spets klänning/topp, Gina Tricot


Svart playsuit, Gina Tricot


Turkost nagellack, H&M

Blev inga bra bilder direkt, tog dom igår kväll så det var rätt mörkt. Men detta var i alla fall vad jag köpte i Malmö! Plus en rosa ansiktsmask som inte var rosa när vi öppnade den, utan nästan vit, haha... ♥

Hos Louise

Nu sitter jag hos louise och flummar och upptäckte precis något alldeles hemskt fasansfullt! JAG HAR INTE BLOGGAT PÅ EN HEL VECKA? Jag förstår inte hur det har gått till, men på något konstlig sätt har jag tydligen lyckats med det... Rekord(?) Aja, men jag har faktiskt haft fullt upp denna veckan! Har varit hos min lilla söta kusin Agnes som också bor här i Malmö. Söt som socker! Och jag har faktiskt lärt henne en hel del nya ord.. haha. Ja, men igår så bestämmde i alla fall jag och Louise att vi skulle träffas i stan o ta en glass eller något, men det slutade med en shopping runda i Malmö city och en kväll med bad, ansiktsmask och lackade naglar! Hahaha, kan inte sluta skratta åt "Duva..? Rea..? Justitieminister..!?", hahah! Eller 1, ord, 3! Hahaha! Men vi ska nog inte gå in mer på det.. De får stanna mellan louise och mig ;) Nu har vi precis fixat oss och tänkte cykla bort till någon strand tror jag..? Får se vad hon hade tänkt sig, haha. Bloggar mer imorron, eller ikväll hos Linnea! Ska ju se Eclipse ikväll också! ♥

hello

Haha, någon som kan gissa vad jag har gjort idag? Stått och sålt grejor på loppisen i stan(?) Hahaha, riktigt komiskt, men behövde bli av med en massa skit! Och vi fick faktiskt hela 851 kronor av allt skräp? Fem kronor hit och tio kronor dit, det blev riktigt mycket till slut. Jag gissade på kanske som högst 300 kronor? Vi delar på det så nu har jag... ca 500 kronor totalt, haha.. Inte direkt några stora summor kanske, men ändå! Måste bara påpeka, fyf*n vad det har varit varmt idag! 35 grader? Nu ska ja fortsätta lyssna på musik och sen bara måste jag få tag på Linnea! Tha pictures?

at linneas place

Nu ligger ja och Linnea uppe på hennes tak chillar, har precis varit nere och badat nere vid sjön. Så j*vla varmt det är idag asså! När vi kollade i morse stod det 32 grader!! Håller på att dö av värme slag! Ska snart ner och äta något, pallar inte ligga här längre. Nu kommer här i alla fall lite bilder!
Alla bilder, utom den på mig såklart, e tagna av moi ♥

7 juli

Nu har jag precis kollat färdigt på "Marley och Jag"! Haha, gråter till den filmen varje gång... Usch, hihi! ;) Nej men a idag har jag ju i alla fall varit i Tylösand med Martina och Linnea och vi har såklart haft jätte kul! Blev riktigt bruuun! Tog massa bilder med Linneas systemkamera, både igår och idag, men har inte fått bilderna än, kommer nog imon får vi hoppas. Sticker nog till Linnea imorron också förresten, så det blir nog inte så mycket bloggande då. Nu ska jag se om jag kan fixa min skype, haha! Pussar ♥

en dag med Martina

Idag träffade jag Martina på stan vid 1 och vi har haft massa kul! Varit i affärer, ätit glass, badat och solat. Nu har hon tyvärr stuckit hem för dagen, men förmodligen ses vi igen på onsdag när jag Linnea och Martinis sticker till Tylösand! Ska bli skit kul! Då ska man bli brun minsann, haha! Så imorron åker jag hem till Linnea och stannar över natten, och sen redan vid halv tio på onsdag morgon drar vi iväg! Så vi ska ligga på stranden hela dagen och steka, hihi! Men a, nu ska jag sticka hem till pappa. Kom på att jag missade Danska Hollywood fruar idag... Men ser det på datorn sen, hahh! Bloggar mer imorron, ifall jag hinner ;) Puss o kram!





mobilblogg - frukost

Nu har jag precis ätit frukost och tänkte fixa mig lite! En aning sen frukost kanske, haha, men gjorde pannkakor så det tog ju lite tid. Ska antagligen till utebadet idag (vilket jag egentligen inte vill!) men går väl dit med Emelie ändå antar jag... Annars åker vi kanske till mjälen(?) höhö, det är inte riktigt bestämt än, men ao.. Ska väl gå och fixa mig nu då, sen får vi se hur det blir! Puss o kram! Hade tänkt ladda upp ett par bilder, men det går tydligen inte(?)

hemma

A det var väl någon halvtimme sen vi kom hem nu, men ja, bättre sent än aldrig? Har inte riktigt planerat morgondagen än, skulle åkt till utebadet, mene.. a känner bara inte riktigt för det. Åker hällre o badar i Bräkentorp i sånna fall! Ja, glömde ju bikinin idag innan vi åkte och grillade så där fick jag sitta o slänga lingon blad i sjön när de andra badade... Hahaha, nej men a, det var i alla fall mysigt där ute annars! Nu hade jag tänkt kolla lite TV, kanske börjar någon film snart..? Puss på er ♥


Sol och bad

Har varit nere vid stranden hela dagn idag i princip och solat och badat! Har varit riktigt varmt idag och var lite nere på loppisen i stan innan vi åkte och badade. Tänkte bara kolla lite för kollandets skull och brukar aldrig handla på loppisar annars, men hittade faktiskt ett par fina öronhängen, typ sånna som jag letat efter, och en mascara, haha! Givetvis oanvänt... hihi. Så nu ska vi ner och grilla i bräkentorp med några och bara njuta av sommaren! Ha det bra, bloggar mer imorron (får vi hoppas) ♥

Rubrik

Varmt och skönt väder igen! Ska ner o ta ett litet dopp snart sen måste jag berätta lite saker för mami o planera och så som till exempel vad som häder nästa söndag!! Längtar så j*vla mycket! Och jag har inte ens sagt att det är då... Sen den 16:e är det Eclipse så då ska jag och Linneus se den :) fast det har hon faktiskt lovat.. typ.. haha. Missade premiären här i ljungby som var i onsdags, men det hade säkert ändå varit fullspäckat och varenda plats hade väl varit bokad. Så det blir om typ.. 2 veckor? Ajja, nu pallar jag inte sitta här längre! Vill ut och sooolaa i det fina vädret! Ha en fin dag ♥

bubbles







RSS 2.0