Valborg

Hade nästan glömta att det var Valborgsmessoafton idag, haha (j*vlar jag långt ord..)! Men Louise påminde mig som tur var.. Så nu vid sju ska vi ner och tita på brasan i brunsparken :) Vet inte riktigt mer vad vi ska göra där, men blir förhoppnignsvis inte så tråkigt som jag anar, hehe. Så ska väl gå och fixa mig nu!
Sen blire ju Halmstad imon då! Bloggar antagligen inte imon över huvudtaget, ska ju till mamis "blivande" efteråt.. Kanske inte bloggar på söndagen heller då, får se om det blir något litet kanske :) Kram sålänge!

18.51

Kom precis hem från dans träningen! Har tränat på Grand idag, gamla teatern. Uppvisning på Söndag då! Med bar mage o allt... Skit mysigt.. Haha, men ja ;)
Har inte uppdaterat på ett par dagar nu märkte jag. Måste bättra mig! Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla lite bloggar och sen ska jag väl ta något att äta också. Har inga läxor tills imon, wihoo! Så sen kan jag fortsätta kolla på "Flickan som lekte med elden" också, hann inte se färdigt den förut :) Men puss o hej dårå, haha, bloggar kanske mer sen, vi får se!


Tävling

Är med i en tävling på Fokis blogg där man kan vinna t-shirts från Phoenixshirt.com!

Har kollat lite inne på hemsidan, älskar deras t-shirts men har faktiskt aldrig beställt därifrån. Men nu kanske jag får chansen att få någon snygg tisha därifrån? Har i alla fall valt ut 3 tröjor nu, precis som man skulle och tänkte nu skriva några rader om dom :)

1. "The Rolling Stones" tishan är bara så snygg! Har faktiskt letat efter en, men tyvärr inte hittat vart man kan köpa dom. Men de gick tydligen att köpa inne på Phoenixshirt.com märkte jag, haha! Och nu, om jag har tur, kanske jag till och med kan få en gratis!
2. Haha, har alltid velat ha en "I (L) New York t-shirt! En tajt, helst i svart. Sen upptäckte jag "I (L) Me" tröjerna och ville gärna ha en sån istället. Men hur söt är inte den här? Inte för att jag är så egenkär eller så, haha, men en t-shirt så här söt är väl ändå otroligt svår att motstå?
3. Upptäckte denna urgulliga t-shirt på en av Fokis bilder för ett bra tag sen då hon skrev att den var ny och jag var bara tvungen att se vart hon hade fått den ifrån!. Riktigt, riktigt söt! Måste vara den gulligaste Hello Kitty t-shit jag någonsin sätt!

Sådär ja :) Hoppas man har chansen att vinna nu också, har aldrig vunnit en bloggtävling, haha.. Så det skulle ju vara otroligt kul! Och Fokis tävling också, jag känner mig hedrad bara av att få vara med ;) I  Foki!

i'm a lucky girl

             
JAG HAR HITTAT EN RÖD BASEBALL JACKA FRÅN GINA!! SÅN SOM E SLUTSÅLD ÖVERALLT!! SOM JAG KANSKE KAN KÖPA!! NANANANANANAAA!! Haha, nej men det har jag faktiskt! Men säger inte vart förrän jag har köpt den, annars kanske ni som läser min blogg hinner före ;) Finns i röd, blå och rosa tror jag, såg ingen annan färg i alla fall.. Vet inte om jag vill ha röd eller blå, men antagligen satsar jag på röd som jag velat ha hela tiden! GUD VAD JAG E LYCKLIG (haha, tänk vad små saker kan göra en glad som tjej?)! Hoppas bara jag får den nu! HOPPASHOPPASHOPPAS! Ni får gärna hoppas med mig, för det finns fler ;)

sweet by gina

                                

Sött linne från Gina Tricot för 129;-. Har kollat på det ett antal gånger, men har inte orkat ladda upp det på bloggen, haha.. Tyckte i alla fall det var riktigt gulligt! Måste prova det när jag ska till Halmstad med mamma i helgen och leta vår jacka!

Kläderna

Fick precis en påminnelse angående mina kläder jag köpte i Halmstad när jag var där för ett par veckor sedan. Men med mitt guldfisk minne hade jag självklart glömde det igen, haha ;) Men här kommer det i alla fall!






Mobilbloggning

Hejhopp! Ville bara testa hur det funkade att blogga från mobilen, och det verkar ju gå finfint! Så ja, har väl inget intressant att säga direkt, haha... Såå... Ska väl fortsätta smsa med fjomp-kusinen nu då ;) Kram!

Myrinvasion

Jag vet inte vart dom kommer ifrån, men dom är överallt! I förra veckan såg jag en ynka liten myra och idag har jag sätt minst 5 stycken! De kryper runt och invaderar mitt rum! Snart plockar jag fram insektsgiftet era små rackare, och då ni... Okej, så långt går jag nog inte, men jag ska hitta deras ingång och täppa igen den! Med aceton...



Pancakes

Dagens frukost, mums!





25 april 2010

Asså vad fan är det du vill? Står där och gömmer dig bakom ditt lilla gäng, 5 mot 1, tufft... Men vettu vad? Jag står fortfarande, så vad väntar du på?



Är verkligen trött idag. Har inte orkat gå upp ur sängen än, haha.. Vaknade typ halv 11 sen har jag bara suttit med min laptop. Hade rätt kul på Lions igår, men vi kom nog en aning för tidigt. Men vi gick ner till maxi och köpte godis och snackade lite och sånt. Blev lite mycket godis, men vi "råkade" väga lite fel, så det blev bara 17 kr ;) Sen gick vi tbx till Lions och åkte typ en gång och sen mötte vi Linnea och så åkte ja en gång med henne. Det blev j*vligt kallt måste jag säga! Hade ju bara min "vackra" luvtröja, hehe... Men klarade mig som ni kanske ser :) Nu ska jag ta o gå upp! Kan ju inte sitta här hela dan?


13.16

Nu ska jag snart duscha. Har suttit här ett bra tag nu och letat efter en vår jacka, men hittar ingen fin! Har varit inne på Gina Tricot, H&M, Bubbleroom, Vero moda, bikbok och ja, jag orkar inte leta mer nu! Finns bara den söta jeans jackan på Gina, men vill ju helst ha en skinnjacka.. Köper den kanske ändå, vi får se. Nu ska jag snart duscha och fixa mig o lite sånt. Sen vid 5 tiden blir det Lions med Susanne! Ska bli skit kul! Hoppas bara det blir fint, varmt väder idag för jag har inget annat än en luvtjröja att ta på mig, haha! Men nu måste jag ta något att äta med, har inte ätit på hela dagen. Pussar!

trött på mobbning och skitsnack

Tänkte bara förvarna att jag kommer antagligen svära i detta inlägget hejvilt nu, orkar verkligen inte bry mig! Men en sak att bry sig om är hur jävliga människor det finns egentligen. Det finns väldigt underbara också, men mobbare, vad tänker dom med? De tänker nog inte alls tror jag! Jag vet många som håller på att mobba. Jag ser även hur kompisar slänger ut helt onödiga kommentarer om folks utseende o sånna saker. Och nej, jag är inte felfri, det är ingen, det händer rätt ofta att jag också gör det. Men brukar försöka släta över det sen lite snabbt. För man kan väl inte hjälpa hur man ser ut? Hur skulle det se ut om folk fick bestämma själva hur man ville se ut? Ja det kan jag nog inte ens föreställa mig, för det är omöjligt! Ingen är perfekt, men alla är vackra på något sätt. Har man en fin insida blir man fin på utsidan också. Så är det bara! Och när jag ändå tog upp onödiga kommentater här nu, är man bitchig för att man inte är så pratglad av sig eller? Det har jag nämligen fått höra. Av folk jag inte ens känner över huvud taget "Nej men hon ser bitchig ut ;o" Vadå bitchig? Hur fan kan någon jag inte känner tycka jag e bitchig? Lite fult må jag säga! Man kan ju inte vara omtyckt av alla, så det händer ju att "vissa personer" säger saker om en som är helt osant? Som gör att man tillslut får sämre rykte. Och ja, av sånna man ens knappt sätt förut också. Man kan inte döma någon efter vad andra säger. Jag tycker folk ska skaffa en egen uppfattning om saker o ting o inte ta efter vad andra säger. Sen är det många som påstår att " Oj, vad synd det är om dom, och, sluta mobbas folk blir sårade" sen gör de kanske likadant själva utan att de är medvetna om det. Sånna personer finns det gott om. Som mobbas utan att själva vara medveta om att de gör det. Jag vet några faktiskt, men ska ju inte nämna några namn såklart. Men sånna som slänger ur sig elaka kommentarer hela tiden men inte uppfattar att man tar det som allvar tillslut. Det är inte roligt ett dissa sina kompisar! Har man fått för sig det så måste det vara något fel. Äkta osäkerhet eller något. Men om du blir mobbad eller får en taskig kommentar uppslängd i ansiktet bara sådär, så ta det inte som ingenting. Stå emot och säg tillbaks! Ingen har rätt att trycka ner dig! Kom ihåg det! Spelar ingen roll hur stor eller liten, gammal eller ung personen är, det finns ingen rätt att hålla på med sånt skit i vilket falls om helst! Jag vill bara säga att; TA INGET SKIT, STÅ FÖR VEM DU ÄR FÖR DU ÄR LIKA FIN SOM ALLA ANDRA! Och så är det med den saken!


dålig uppdatering

Jag vet, har inte uppdaterat ett skit de senaste dagarna. Men det har inte funnits något att blogga om direkt. Och så har det kännts lite wierd att blogga från mammas dator när jag vant mig vid min egen igen, så har inte pallat det (den är väldigt, väldigt seeg *hosthost*). Och sen har ju internet tagit semester från mig ett tag och när de väl "kom tillbaka" från sitt lilla lov beslagtog pappa det... Men nu är jag här i alla fall?
Hihi, btw, gjorde världens pinsammaste misstag innan för nån halvtimma sen. Letade efter min "internet-pinne", som jag kallar den och var säker på att den låg i pappas jackficka. Så gick ut i hallen för att leta. Grävde i båda fickorna, men det ända jag fick upp var en tändare med bild på en ung kille med magrutor...(?) Jag granskade den värkligen och det ända jag fick fram var ett tyst "huh..?", hahaha! Sen kom någon kvinna som tydligen var Mickes sällskap o bara "Hej!", sen gick hon fram till jackan jag rotat i, tog på sig den och gick ut. Jag hade rotat i hennes jacka hela tiden! Den var ju jätte lik pappas! Hoppas bara inte hon såg att jag rört hennes jacka, hade varit ännu värre... Jag bara log o lossades som ingenting o började rota i min egen jackficka istället för det skulle se ut som det var det jag gjort hela tiden, höhö! Det kallas snabba reflexer ;) Nej men nu pallar jag inte blogga mer, får ont i nacken av att sitta såhär, hehe. Puss o kram, bloggar mer imon! ♥

Ballerina kladdkaka


Har äntligen smakat dessa nu, haha! Lite efter kanske, men bättre sent än aldrig? Måste bara säga att jag är lite missnöjd. Visst var dom goda, men jag förväntade mig en aning mer med tanke på hur god alla sagt att den skulle vara. Själv tycker jag inte det var något speciellt med den. Den smakade då i alla fall inte kladdkaka! Möjligt vis något billigt man kan köpa på förpackning, men inte äkta kladdkaka. Det är bara mig åsikt, även om den var hyfsat god ;)

Nejnejnejnej

NEJ! Inte mer snö! När man äntligen trodde det var sommar så kommer denna j*vla snön ändå! Men det är ju klart, den ska ju alltid komma när den är som minst välkommen... Som nu t.ex! Lions är ju på fredag! Man kan bara hoppas på att det är varmt igen då. F*n heller att jag tänker gå runt i dunjacka och halsduk då. Åh, nej!

Hoppsan

Haha, kom just på en sak jag glömt... tänker inte säga vad, men det kommer, det kommer... ;)

Träning

Japp, idag har jag faktist tränat lite! *applåder* Haha, nej men det händer faktiskt inte så ofta måste jag erkänna... Men det ska bli ändring på det nu! Så dagens träning blev då:

40 situps
70 upphopp
70 knälyft
25 armhävningar
110 hoppsasteg(?) (vetifan vad det kallas, haha)


Även om det inte är så jätte mycket så skulle man ju ändå rätt så snabbt se resultat om jag gjorde detta varje/varannan dag? Fast det är jag väl för lat för, haha.. Men man kan ju alltid försöka! Men nu ska jag lyda min arga mage och gå o ta en smörgås, haha, bloggar mer imorron ;)

Agility

Har precis varit ute och tränat lite agility med Tindra, Lizzie och Adde. Haha, älskade Tindra är helt slut nu, men hon var riktigt duktig faktiskt. Synd att jag inte tog några bilder.. Hon hoppade (60 cm), gick vanlig bräda, gick vick-bräda och kröp (under låga hinder). Hon värkade ha riktigt roligt när vi höll på där ute i hagen också. Måste testa sätta upp sånna där pinnar hon kan göra serpentiner genom någon gång. Men ska fortsätta kolla lite bloggar, haha! Kramisar!

Give me


Behöver jag säga mer? ♥

I can't belive my eyes

Du kom tillbaka mitt lilla yrväder! Efter två veckor utan dig kändes det nästan som om du var borta för alltid, men du kom tillbaka! Jag visste att du skulle det! Lämna oss aldrig igen! Aldrig!
Jag älskar dig Bamse ♥


18-04-2010

Usch vilket tråkigt väder det är idag! Hade hoppats på fint soligt väder så man kunde gå ut sola. Det är väl en sån dag man ska sitta inne och titta på film antar jag.. Tråkigt som f*n men det får väl bli det jag gör idag. Nu ska jag klä på mig, har inte gjort det än.. hehe!


Bjuder på denna vackra, sminkfria bild, haha! ;)


Exit

Sitter och tittar på Exit nu. Missade hela första halvtimmen så man fattar inte så värst mycket utom att det handlar om någon Thomas (Mads Mikkelsen) som tydligen är misstänkt för mord eller nått(?) Haha, nej men det är väldigt spännande ändå ;) Ska titta vidare nu, sen ska jag nog sova tror jag. Bloggar mer imorron, kram sålänge!

martina is here

Hemma nu! Martina fick följa med också ;) Ska precis sticka hem till mamma, så tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan dess. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Men kan visa min vackra pappers trana jag gjorde sista lektionen idag! Johan visade typ alla hur man gjorde, höhö. Men nu måste vi gå, svälter snart ihjäl. Pussar! 
 

Haha, mycket fin, mycket fin...

läxorläxorläxor

Guuuud! Kommer få sitta här till 12 på natten med mina läxor asså! Har bara matte ocg svenska, men det är så mycket att göra så jag spyr. Ska göra färdigt hela kapitlet 5.7 tills imon, vilket är 9 sidor med bara en massa tal, om man räknar från där jag är. Och i svenskan skriver vi typ berättelser eller så. Jag började med min i... Tisdags tror jag och då satt jag mer än halva lektionen och bara funderade på vad jag skulle skriva om. Så jag har inte ens haft en vecka på mig o jag är bara i början. Trodde den skulle vara färdig tills nästa fredag, men nejnej, självklart till denna. Så borde egentligen ta mitt förnuft till fånga och inte sitta här med laptopen. Nu ska här göras läxor! Hurra...


Good morning

God morgon kära läsare!
Vaknade 05.30 men slumrade till lite så gick upp kvart i, hehe. Men nu är jag i alla fall uppe! Har bytt om, sminkat mig och ska snart äta frukost. Borde ta bussen men förra gången jag skulle åka (första gången härifrån vill säga), körde bussen förbi så nu är jag inte säker på om det är den bussen jag ska med... Har åkt med pappa de senaste dagarna, men han kör så sent, typ 07.45 vilket är j*vligt distraherande. Har ju kemi idag på morronen, så måste först upp i mitt skåp, sen till A-byggnaden. Tjat lär ju inte hjälpa i ett fall som detta gissar jag på, så får väl komma försent till kemin idag. Kvarsittning, yeey... Nej, nu ska jag gå och rosta ett par toasts, puss hej!

UPPDATE

Känner mig som en riktig elektronik-nörd just nu, haha! Eller vad man säger(?) Sitter här och kollar på Andra Avenyn med min laptop i knät och smsar samtidigt, hihi! På tal om min laptop, har ÄNTLIGEN fått tillbaka internet på den! Så j*vla skönt! Men nu ska jag fortsätta titta på AA, sen välja kläder tills imon o sen ska jag nog gå och lägga mig :) Kanske inte världens mest intressanta inlägg, men tänkte bara att jag skulle uppdatera lite, heh. Pussar!

BASEBALL JACKETS


Säger bara en sak:
GE MIG !

HOME

Kom precis hem från skolan. Har varit med tjejerna i stan, käkat lite glass o så, hehe. Guuud vad jag är trött i öronen nu asså! Linnea har spelat den jobbiga låten "Blablabla" hela dagen. Fast ja, den är faktiskt rätt bra. Tyckte inte det innan, men öronen har vant sig lite nu, haha!  Brukar vara så. Först tycker jag låten är skit dålig, sen helt plötsligt älskar jag den? Lite wierd, haha.. Låten går tydligen inte visa i bloggen(?) Men kan bara söka på "Blablabla" på YouTube, så är det den första som kommer upp, hihi.. Men i alla fall, nu ska jag in på ginas hemsida och blogga om den underbara jackan jag såg där igår! Återkommer strax! ;)

Jeans jacka


Bara måste ha denna snygga jeans jacka från Gina! Sara visade sin när jag och några till föjlde med henne för att hämta idrottkläderna efter lunchen idag. And I fell in love ! 349;- är ju inte så farligt? Ville ju ha en (brun) skinnjacka egentligen, men hittar ingen fin... Kanske blir lite kallt med denna, men vad gör man inte, haha!

YEEEES

YES! Det funkar! Trodde aldrig jag skulle komma in på min blogg, men nu äntligen! Det var verkligen tur att jag testade igen! Haha, nej men nu är jag i alla fall lättad. För er som följt min blogg på devote, jag ska ladda upp bilderna från Halmstad, lovar. Men har bilderna på mobilen och de, går bara ladda över på pappas dator, och den har inget internet ännu sen vi flyttade o så... Men bättre sent än aldrig? :) Nu ska jag fixa lite med desigen. Ändra lite på rubrikstilen och sånna småsaker. Kram sålänge !

Blogg.se

Har bytt blogg till blogg.se nu. Har kvar min gamla på devote tills denna är klar. Ska fixa lite med designen nu, hoppas bara jag kommer ihåg hur man använde kodmallar...
Återkommer!

RSS 2.0