3 april

Har inte bloggat sen, sista mars var det va? 3 dagar sen. Nej, jag har varit riktigt duktig att hålla mig från datorn så länge! Okej, faktum är att i fredags så orkade jag inte och igår var jag inte hemma, men tänkte göra en liten kort uppdatering i alla fall.

 

Fredag: 1 April, alla vet ju vad det betyder? Fick faktiskt inte till några riktigt bra skämt. Lurade Martina med några dåliga skämt ett par gånger, men annars var det inget speciellt så. Hade tänk lura mamma eller pappa men kom inte på något tillräckligt bra, plus att jag glömde bort det när jag kom hem, haha. Men en helt okej dag annars!

 

Lördag: Skulle på något slags "släktkalas" eller vad man ska kalla det. Var ju inte min släkt precis, men man får väl offra sig. Det var Rogers typ, kusins barns dopkalas? En aning rörigt. Dom bjöd i alla fall på asgod smörgåstårta, o bullar o kakor o sånt. Man går verkligen aldrig hungrig från dom kalasen... Annars så var det, som vanligt riktigt, riktigt tråkigt. När man skulle hem hade man nästan lite kramp i mungiporna av att behöva le hela tiden. Gamla, ni vet. Och gud va soligt och varmt det var! 16 plusgrader!

 

Söndag: Har inte hittat på så mycket idag. Slappat och cyklat lite med Adde (en av hundarna). Så nu ska vi snart äta och sen tänkte ja kolla på Taken. Så jävla bra! Sen får man väl sätta igång med hemkunskapsuppsatsen. Härligt! ♥


Kommentarer
Postat av: jennifer

Jag tog ett svart, lite tjockare papper. Klippte till en cirkel lika stor som "linsen" på objektivets baksida, skar ut ett hjärta i mitten, och satte pappret mellan objektivet och kamerahuset. :)

2011-04-04 @ 20:20:15
URL: http://vimmelkantig.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0