Hissar & dissar



Nagellack

Det är sjukt snyggt och sätter lite färg på vilken outfit som helst! Dessutom är det ett bra sätt att täcka skitiga naglar om det skulle behövas ;) haha!


Varmt väder

Det har verkligen varit varmt och fint väder dom sista dagarna, vilket jag älskar! Har badat och solat 3 dagar i rad nu och det är definitivt värt en hiss! Dock verkar det som om det börjar bli lite molnigt och kallt..


Jordnötssås

Detta måste låta som en konstig hiss men är det någon som har smakat jordnötssåsen man brukar få på thai restauranger? Så j*vla god! Och var det någon som visste att man kan köpa sån mix i thai affärer och göra den själv hemma i köket? Förmodligen inte så många, men det är i alla fall ett måste att testa om man inte har gjort det! M-m-mm...!





Håriga kläder


För alla er som har djur är detta säkert något ni känner igen... Håriga kläder! Man kan knappt klappa sin älskade hund eller katt eller vad det nu är man har, förräns man är helt ner hårad! Det är verkligen någonting jag stör mig på! Men som tur är så finns det ju kläd rollers..?


Negativa människor

Alla kan vi ha dåliga dagar och stunder då vi bara tycker att allt känns helt hopplöst, men så fort det dyker upp nånting tråkigt kan man inte låta det gå ut över alla andra. Man få se det från den ljusa sidan! Om det är någon mat man inte gillar, kan man bara äta den för att göra "kocken" glad. Eller om man inte orkar städa sitt rum fast man vet att det ser hemskt ut, så får man bara tänka på hur fint det kommer bli när det är färdig städat eller hur flitig man faktiskt har varit! Negativt beteende är inte så värst roligt för någon...

Kommentarer
Postat av: louise

ja, nagellack får en stoooooooor HISS <33

2010-06-30 @ 14:42:42
URL: http://louisemalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0